Thursday, September 14, 2017

NELU ȘI MIHAELA CINTEAN, AU PLECAT ACASĂ!


Azi, 14 Septembrie 2017, fratele păstor Nelu Cinteanu și soția Mihaela, au plecat Acasă, la Domnul! Vestea a stârnit un cutremur intercontinental. Fratele Nelu este cunoscut de toți ca un misionar neobosit și totodată un muzician pasionat. Duminică 12 Septembrie, a avut bucuria de a participa, la Curtici - localitatea sa natală, la inaugurarea noului locaș de cult al Bisericii Baptiste, locaș pentru a cărui finalizare s-a rugat Domnului și a pus umărul, atât cât a putut. Ostenit, în mijlocul alergării, a făcut o manevră greșită în trafic, provocând un accident de circulație deosebit de grav soldat cu moartea sa, a soției Mihaela și rănirea sorei Magda Todea din Australia, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. 
          Chiar dacă fratele Nelu a greșit manevra, știm că Dumnezeu nu greșește în hotărârile Lui! El a ales ca acesta să fie momentul întreruperii vieților pământești a celor doi și primirea lor în veșnicie, în Împărăția Sa glorioasă! Cei doi se bucură acum în prezența Domnului, secerând cu bucurie ceea ce au semănat în Numele Domnului Isus! 
           Dumnezeul oricărei mângăieri, să atingă prin Cuvântul Său, familia îndoliată, îmbărbătând pe cei ce plâng! La revedere Nelu și Mihaela!

No comments: